Гості
Яйза, Канарські острови, Іспанія: всі помешкання
Вілла

Luxury villa with great reviews - private pool with towels, super fast wifi, TV

Приватна особа

Вілла для сімейного відпочинку в місті Яйза, що пропонує приватні басейни та кухні

  • Безплатний Wi-Fi

Обмеження, пов’язані з вашою мандрівкою

Тут можуть діяти обмеження для мандрівників, пов’язані з COVID-19, зокрема конкретні обмеження щодо помешкань. Перед бронюванням ознайомтеся з рекомендаціями щодо цього напрямку від місцевих і національних органів влади, а також органів охорони здоров’я.

Галерея зображень

  • Басейн
  • Басейн
  • Басейн
  • Басейн
  • Басейн
Басейн. Зображення 1 з 46.
1 / 46Басейн
Яйза, CN, Іспанія
9,8.Винятково.
  • This was our second stay at this particular villa and again it is one of the best villas…

    20 лист., 2021

  • We have stayed in many villas in playa blanca and absolutely loved our stay here willie…

    11 жовт., 2021

Переглянути 57 відгуків
  • 4 гостей
  • 2 спальні
  • 3 ліжка
  • 2 ванні кімнати
  • Доступна автостоянка
  • Басейн
  • Безкоштовний Wi-Fi
  • Кухня
  • Для некурців

Особливості помешкання

Головні вигоди

  • Безплатний Wi-Fi
  • Парковка на території
  • Поруч із пляжем
  • Паління на території заборонено
  • Їдальня
  • Фен

Околиці

  • Playa Pechiguera — 28 хв пішки
  • Маяк Печігуера — 32 хв пішки
  • Лос-Чарконес — 37 хв пішки
  • Аквапарк «Aqualava» — 42 хв пішки
  • Гора Роха — 3,7 км
  • Плайя-Фламінго — 4,4 км

Умови для сну

Спальня 1

1 ліжко «кінг-сайз»

Спальня 2

2 односпальні ліжка

Забронюйте це помешкання та отримайте наліпки після перебування в ньому

Нагадуємо: зібравши 10 наліпок, ви отримаєте 1 бонусну* добу

Зазначте термін перебування 2 гостей

Гості

Околиці

Визначні пам’ятки

  • Playa Pechiguera — 28 хв пішки
  • Маяк Печігуера — 32 хв пішки
  • Лос-Чарконес — 37 хв пішки
  • Аквапарк «Aqualava» — 42 хв пішки
  • Гора Роха — 3,7 км
  • Плайя-Фламінго — 4,4 км
  • Плая-Бланка — 5,2 км
  • Гавань Rubicon — 7,6 км
  • Пляж Папагайо — 12,8 км
  • Церква Нуестра-Сеньйора-дель-Кармен — 5,5 км
  • Пляж Дорада — 5,7 км

Як дістатися

  • Арресіфе (ACE-Лансароте) — 35 хв автомобілем
  • Пуерто-дель-Росаріо (FUE-Фуертевентура) — 80 хв автомобілем
карта
Подивитися на карті
Яйза, CN, Іспанія

Менеджер

Willie Cowan

Мови: Англійська

Вілла

Найважливіша інформація

  • Вілла (110 кв м)
  • Паркування на території готелю
  • Безплатний Wi-Fi
  • Рекомендовано автомобіль
  • Поруч із пляжем
  • Паління на території заборонено
  • Пральні машини/сушильні апарати

Спальні

  • 2 спальні
  • Спальня 1: 2 односпальні ліжка
  • Спальня 2: 1 екстра-велике ліжко «King»
  • Надається постільна білизна

Ванні кімнати

  • 2 ванні кімнати
  • Ванна кімната 1: 1 душ та 1 туалет
  • Ванна кімната 2: 1 ванна суміщена з душем та 1 туалет
  • Фен
  • Рушники
  • Мило
  • Туалетний папір

Кухня

  • Холодильник
  • Мікрохвильова піч
  • Посудомийна машина
  • Духовка у номері
  • Кухонна плита
  • Кавоварка/чайник
  • Електричний чайник
  • Тостер
  • Дитячий стілець для годування
  • Кухонне начиння/посуд

Харчування

  • Окрема їдальня
  • Обідній стіл

Відпочинок і розваги

  • Smart TV з каналами кабельного/супутникового телебачення
  • DVD-програвач
  • стерео
  • книжки
  • ігри
  • катання на човнах
  • сплавляння на каяках
  • спорядження для водних видів спорту
  • катання на водних лижах
  • екотури
  • катання на гірських велосипедах
  • віндсерфінг
  • верхова їзда
  • катання на водних лижах
  • катання на велосипедах
  • пристань
  • підводне плавання з аквалангом
  • серфінг/бугі-бординг
  • підводне плавання з трубкою
  • риболовля
  • вітрильний спорт
  • плавання

Басейн/спа

  • Власний басейн
  • Аквапарк

Надворі

  • Тераса
  • Гриль для барбекю
  • Сад
  • Патіо
  • Ігровий майданчик
  • Огороджений двір

Додаткові вигоди

  • Праска/прасувальна дошка
  • Портативна колиска

Що потрібно знати

Правила перебування

  • Перебування з домашніми тваринами заборонено
  • Розважальні заходи/вечірки не дозволено
  • Курити заборонено
  • Максимальна кількість гостей: 4

Реєстрація та виїзд

  • Реєстрація після 16:00
  • Виїзд до 10:00

Додаткові інструкції щодо реєстрації

  • Ви отримаєте електронного листа від господаря з інструкціями щодо реєстрації та виселення. Ви також отримаєте електронного листа від компанії Vrbo з посиланням на обліковий запис Vrbo, в якому ви зможете керувати своїм бронюванням.

Тарифи і правила

При собі потрібно мати:

  • Може бути потрібне офіційне посвідчення особи з фотокарткою
  • Проживання дозволено особам віком від 13

Якщо ви подорожуєте не самі

  • Безкоштовний Wi-Fi у номерах.
  • Note from host: Bring your own linen for the cot.
  • Перебування з домашніми тваринами заборонено

Політика

  • Згідно з місцевим законодавством максимальна сума готівкових операцій у цьому готелі - 1000 EUR. Щоб отримати детальнішу інформацію, зв'яжіться з готелем, скориставшись контактною інформацією з підтвердження бронювання.

    На території помешкання заборонено проводити вечірки або групові заходи.

    Помешкання має пожежний гідрант, тож гості можуть відпочивати спокійно і без турбот.

  • Це помешкання має ліцензію згідно з відповідним законодавством.Property Registration Number VV-35-3-0002493

Альтернативні назви

  • Luxury Detached Villa Private Free Wifi Uk/euro TV inc Sky
  • Luxury Detached Private Free Wifi Uk/euro TV inc Sky
  • Luxury Detached Villa Private Free Wifi Uk/euro TV inc Sky
  • Luxury Detached Villa Private Free Wifi Uk/euro TV inc Sky

Господар/господиня

  • Приватна особа
  • Помешканням керує приватна особа. Приватні особи не є частиною бізнесу, компанії і не вийнамають помешкання професійно.

Запитання й відповіді

  • Так, тут є приватний басейн.
  • На жаль, перебувати тут із домашніми тваринами не можна.
  • Початок реєстрації: 16:00. Час виселення: 10:00.
  • Так. Поблизу є такі ресторани, як Asia and Steak House (4,3 км), La Bahia (4,3 км) та Restaurante El Volcan (4,8 км).
  • У теплі місяці отримайте задоволення від таких способів активного відпочинку, як катання на човнах. Крім того, неподалік від помешкання доступні такі заняття, як спостереження за птахами і екотури. До ваших послуг аквапарк та сад.
9,8.Винятково.
  • 10,0.Винятково

    Utterly Perfect

    The villa looked incredible on VRBO but in real life it’s much better again! Everything about Willie’s place is perfect, from the space, the cleanliness, the furniture, the beds, the massive TV (with every conceivable channel!), the garden, the garden furniture, the incredible pool and, above all, the obvious care and attention that is poured into making this place such a delight to stay in. There is not one criticism that could be made. Playa Blanca is a few mins away by car and is a lovely little town with a laid-back, family feel to it and the marina area is a must for the markets, the tapas bars and the views. Lanzarote itself was new to us but was such a surprisingly beautiful and other-worldly place…you have never seen so many volcanoes! All in all this the best villa/apartment/cabin etc my family have ever stayed in and we’ve been lucky enough to stay in many, around the world. We’ve just got home but are already working out when we can return!

    Roy B., 24 -денна мандрівка, 17 лип., 2021

    Дійсний відгук користувача Vrbo

  • 8,0.Дуже добре

    2nd year here and will return.

    Property is lovely but needs a really good spring clean. Some internal areas now need a touch up of paint. Still love it and will return.

    Jude B., 21 -денна мандрівка, 20 лют., 2020

    Дійсний відгук користувача Vrbo

  • 10,0.Винятково

    Excellent villa

    This is one of the best villas we’ve stayed in and would highly recommend it. Villa has everything you need for a great holiday. They kindly left all the essentials you need when you first arrive.

    Ian H., 8 -денна мандрівка, 23 лист., 2019

    Дійсний відгук користувача Vrbo

  • 10,0.Винятково

    5***** villa

    Just returned home from a fabulous 8 nights in a Fabulous villa Everything about it oozes quality great inside & outside in a lovely peaceful neighbourhood ,it is possible to walk to local shops bars & restaurants although we drove or used taxis which were plentiful & reasonable We really loved our time here & will not hesitate to return Many thanks Willie

    Kevin Peters, 8 -денна мандрівка, 28 вер., 2019

    Дійсний відгук користувача Vrbo

  • 10,0.Винятково

    Best villa in Lanzarote!

    Nicest villa we have rented in Playa Blanca - very clean with great outside furniture especially the giant sun loungers- will book again!

    Frances M., 7 -денна мандрівка, 17 вер., 2019

    Дійсний відгук користувача Vrbo

  • 10,0.Винятково

    Excellent property - very clean and had everything we needed.

    Beautiful villa and grounds - very clean and had everything we needed. The pool was a big hit with the kids. The villa is quite a distance from the main area of Playa Blanca but the bus runs regularly, is inexpensive and there is a stop less than 10 min walk from the villa. There is also small supermarket and some good restaurants less than 15 min walk away.

    Debbe H., 8 -денна мандрівка, 22 лип., 2019

    Дійсний відгук користувача Vrbo

  • 10,0.Винятково

    Excellent property in peaceful location

    Great experience. As described but exceeded our expectations. Located on a quiet residential complex. Good facilities in the villa. Walking distance to good restaurants and a small supermarket. Five mins drive to the town and beach. We would definitely stay again.

    Kate S., 9 -денна мандрівка, 12 лип., 2019

    Дійсний відгук користувача Vrbo

  • 10,0.Винятково

    Fantastic Villa

    Stay June 2019 Having been to Lanzarote the last 9 years this is the best villa we have stayed at , the villa has everything you will need for a truly relaxing time , the outside space ,pool, garden furniture are all top of the range ,know cheap accessories here cant fault anything and will be booking again ,many thanks Willie kind regards MEL & dave

    David S., 9 -денна мандрівка, 6 черв., 2019

    Дійсний відгук користувача Vrbo

  • 10,0.Винятково

    Perfection!

    We had a wonderful week at this immaculate villa. Willie provided clear directions (which is a first!) There is attention to detail throughout with many thoughtful extras. We received a large welcome pack which was much appreciated as we arrived late in the evening. The villa is well appointed and has a very spacious garden with a lovely pool and numerous sun loungers. The two blue ones are extra large and extremely comfortable. Everything is of good quality and towels are exceptional for a rental property. There is a selection of books and throws are provided if it’s chilly at night. Huge TV has British channels, Sky, Netflix, Amazon Prime, BT Sport and many others. We will definitely be back!

    Anne c., 7 -денна мандрівка, 4 трав., 2019

    Дійсний відгук користувача Vrbo

  • 10,0.Винятково

    Loved our stay

    We had a great stay and the villa had everything we could have needed. The villa itself is lovely and spacious for a family of 4 with 3 bathrooms which is great. The beds were very comfy and towels provided (and clean ones provided half way through our stay which was great). The kitchen is well equipped and it was very kind to be left some staples such as water, bread and even a bottle of wine! Othe outdoor area is very spacious with a lovely large pool and plenty of sunbeds. We especially enjoyed the big rattan sunbeds - very comfy! The area is nice and peaceful and we never felt overlooked. It’s a little away from the main area of Playa Blanca and the marina but we knew that and had accounted for taxis which are less than €7 each way. The villa was everything we could have wanted and we would definitely consider staying again.

    Donna B., 7 -денна мандрівка, 31 бер., 2019

    Дійсний відгук користувача Vrbo

Переглянути 57 відгуків